Alexi S

Ny häst på surf  =)  Alexi S Det är En B-Ponny något förliten för mej, men men , Söt iaf =)

Fredag

idag var det skola som vanligt ;) Jag hade typ inte gjort läxan !  Sen efter skolan for jag å red Catchy <3 :D Hon var hur duktigsom hellst <3 Det gick å rida både till å från ridbannan utan att hon började stutsa :D och sen gick det å rida på ridbannan utan att hon blev pigg, försej så är hon altid pigg, men hon börja inte stutsa i alla fal :) Travade och skritade på bannan , tuvär kan jag inte gallopera då hon inte har några skor på backbennen :/ Men huvudsaken är väll att hon är snäll :)  Och sen blir det GODIS ikväll :)Catchy <3

Torsdag

Idag var det språk info på TC och det var tomt när man gick dit och efter spanskan så var det smockat i koridorerna ;) Mitt val blir nog spanska .  Sedan var det ridning på slutet av dagen,  Bonzo blev maserad så jag fick inte klappa lr borsta honnom på helal dagen :/ Gissa vem jag fick i stället ? Svaret är KAKTUS! Jag får altid honnom av en konstig anledning, menmen . Det gick bra i alla fal :)


R.I.P Ninni

Rip Ninni .
Just nu, inser man att man saknar dig . för du finns inte, man går förbi och där står du inte :'( Man blir bara ledsnare för att tänka på det . Vars är du ?? du springer säkert runt på dom eviga gröna ägarna nu .

Ninni alla saknar dig ! <3
Vill bara se dig en enda gång till. <3 Fattar inte att det har hänt att det verkligen har hänt. Nu är du borta för altid. MEn du finns endå innom mig <3 Älskling, du ville aldrig ngt ont, du var4 snäll hella tiden .

Du är en Saknad <3

Vem red Jag ?? ;)

Svaret är Faruk!  :D

Vi gjorde Boggen in och skänkelvikning :/ Det gick super bra :) och sen galopperade vi lite gran, han var pigg och glad .. Som vanligt  ;)

Men ska sluta nu, Hejdå

Måndag

Idag mån den 23/3 så har jag varit i skolan .. vi gjorde inget spic idag men jag redovisade .. JÄTTE tråkigt . Sen kom jag hem och satt mej vi datorn och sen är det ridning ikväll, undran vem jag får !? spännande ;) bara jag får ngn bra :)Jag berättar sen vem jag fick ;)

Hejdå

Söndag

Idag sön 22/3-09 så så var jag hos Peter Med Moa .. :) Gick runt  Hella Sviddjans :/ Det avr drygt för man halkade omkring på vägen hella tiden .. sen så hoppade Peter in i mig :/ Det gjorde lite ont , men jag skrattade bara ;) Lite smärta får man alt tåla ;)  Sen så hopptränade jag .tränade för Rebecka och det gick hur BRA som hellst :) Vi tränade på olika galoppsprång att man skulle byta över hindret :)

Anars har dagen bara rulit på ;)

Bonzo i Bilder ;)


Agnäs

Ja, äntligen så är det över med agnäs för det här året :D YES , det var så himla drygt att vara där .. för jag föll i varenda backe , Jag åkte längd :( För jag kan inte åka slalom . :( Och den där Albin tänkte ju typ döda mig .. Snälla kör inte över mig . Jag går ju bara där som än snäll människa ;)

NH

Fredagen så skulle vi(klassen) på fortet :) Såg fram imott det för jag hade aldrig varit där förr :) Men sen berätatr mamma att NH blir då, jag blev lesen men sammtidigt glad :D Men det var tråkigt att jag inte kunnde fara på fortet. Men det var superintresant på NH , det ända dåliga var att det var från 19.00 - 21.30 . Jag blev tröt efter en stund, det var så jobbigt att stå där nere . Men Bonzo blev jätte duktig och fattade vad jag ville efter en stund :D

(för er som inte vet var NH är så är det Horsemanship ) :)

Bilder


Det här var lite bilder som var fina , söta och coola ;)

Komentera :D

Faruk

Tävlade Faruk 14/3 -09 2 Plats =) Det var vell inte direkt så många med , 9 st och 3 plaserade . Hade 152 poäng :d Var veldigt stolt , för Faruk sköte sig så himla bra mot när mjag hopptävlade honnom . okej , det är väll roligare att hopa än att springa lite ridvägar inne på dressyrbanan !? eller ?  Men hur som hellst så var han jette duktig den där gången :)

Älskling <3

Silver Arrow, sista ridningen

torsdagen den 19/2 var sista gången jag red dig . . Jag red utomhus . Jag hoppas att du hare bra . där på umeå ryttarförening :) Det är säkert skönt för dig  att slippa ridskolan . När jag red dig så tänkte jag på alt vi gjoprt. Hoppning , dressyrtävlingne och så klart vanlig ridning

Älskarej <3

RSS 2.0